Skip to content

Névtábla, asztalszám

1290 Ft

A tábla választható szövege:
~ név + dátum
anyaga: 2 mm vastag plexi , mérete: 50 x 70 cm
A színek árnyalatát megrendelés után tudjuk pontosítani.
Kérjük a tábla feliratát a rendelési megjegyzésbe tüntesd fel. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. Az állvány és dekoráció nem tartozék.
FIGYELEM! Gyártási idő 14-21 munkanap. Amennyiben neked sürgős lenne, kérlek írj üzenetet és mi mindent megteszünk, hogy mihamarabb megérkezzen hozzád megrendelésed!

Esküvői üdvözlőtábla egyedi felirattal.

Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat és adj útmutatást a vendégeknek az esküvői plexitáblákkal, melyek a tökéletes kombinációját nyújtják a rusztikus stílusnak és a funkcionális információnak.

Üdvözöld vendégeidet egy hangulatos üdvözlő táblával, mely még személyesebbé teszi az élményt, egyedi és varázslatos atmoszférát hoz létre.

A víztiszta plexi és a kézzel festett szövegek tovább emelik az esküvő fényességét. Válaszd ki az írástílust, a színeket és a mintákat a saját stílusodhoz igazítva. A minőségi plexi és lakkfilc használata biztosítja, hogy a táblák hosszú ideig megőrizzék szépségüket. Az esküvői plexitáblákkal kreatív módon teheted emlékezetessé a nagy napot, és vendégeknek is örök élményt szerezhetsz. Használd őket üdvözlő táblaként, menüként, programtáblaként vagy akár ültetőkártyaként – a kalligrafikus táblák sokoldalúan alkalmazhatók.

Méretek 11 × 15 cm
Felirat

fekete, fehér, arany, ezüst

Háttér

fekete, fehér, kék, zöld, bordó, rózsaszín, arany, ezüst, szürke, sárga, lila, türkiz