Skip to content

Virágmintás esküvői üdvözlőtábla

15500 Ft

A tábla választható szövege:
~ név + dátum
~ Jó, hogy itt vagy! l Köszöntünk az esküvőnkön! l Üdvözlünk az esküvőnkön! l  Welcome
anyaga: 4 mm vastag rétegelt lemez , mérete: 50 x 70 cm
Kérjük a tábla feliratát a rendelési megjegyzésbe tüntesd fel. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. Az állvány és dekoráció nem tartozék.
FIGYELEM! Gyártási idő 14-21 munkanap. Amennyiben neked sürgős lenne, kérlek írj üzenetet és mi mindent megteszünk, hogy mihamarabb megérkezzen hozzád megrendelésed! 

Esküvői üdvözlőtábla egyedi felirattal.

Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat és adj útmutatást a vendégeknek az esküvői fatáblákkal, melyek a tökéletes kombinációját nyújtják a rusztikus stílusnak és a funkcionális információnak.

Üdvözöld vendégeidet egy hangulatos üdvözlő táblával, mely még személyesebbé teszi az élményt, egyedi és varázslatos atmoszférát hoz létre.

A természetes faanyag és a kézzel festett szövegek tovább emelik a rusztikus stílust. Válaszd ki az írástílust, a színeket és a mintákat a saját stílusodhoz igazítva. A minőségi faanyag és lakkfilc használata biztosítja, hogy a fatáblák hosszú ideig megőrizzék szépségüket. Az esküvői fatáblákkal kreatív módon teheted emlékezetessé a nagy napot, és vendégeknek is örök élményt szerezhetsz. Használd őket üdvözlő táblaként, menüként, programtáblaként vagy akár ültetőkártyaként – a kalligrafikus táblák sokoldalúan alkalmazhatók.