Skip to content

Szülinapi dekorációs tábla

16500 Ft

A tábla választható szövege:
~ név
anyaga: 2 mm vastag plexi , mérete: 50 x 70 cm
A színek árnyalatát megrendelés után tudjuk pontosítani.
Kérjük a tábla feliratát a rendelési megjegyzésbe tüntesd fel. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. Az állvány és dekoráció nem tartozék.
FIGYELEM! Gyártási idő 14-21 munkanap. Amennyiben neked sürgős lenne, kérlek írj üzenetet és mi mindent megteszünk, hogy mihamarabb megérkezzen hozzád megrendelésed!

Plexi tábla egyedi felirattal.

Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat a plexitáblákkal, használd fotózáshoz vagy szülinapokhoz kellékként, ezzel még személyesebbé teheted az élményt, egyedi és varázslatos atmoszférát hozhatsz létre.

A víztiszta plexi és a kézzel festett szövegek tovább emelik az ünnepek fényességét. Válaszd ki az írástílust, a színeket és a mintákat a saját stílusodhoz igazítva. A minőségi plexi és lakkfilc használata biztosítja, hogy a táblák hosszú ideig megőrizzék szépségüket. Az plexitáblákkal kreatív módon teheted emlékezetessé az ünnepeket, és vendégeknek is örök élményt szerezhetsz. Használd őket üdvözlőtáblaként, menüként, programtáblaként vagy akár ültetőkártyaként – a kalligrafikus táblák sokoldalúan alkalmazhatók.

Felirat

fekete, fehér, arany, ezüst