Skip to content

Kinyitható virágos meghívó

1490 Ft

A meghívó változtatható szövege:
Az eredeti szöveg arányainak megfelelően változtatható. Megrendelés után ezt egyeztetni fogjuk.
mérete: 10,5 x 14,8 cm

 

Kérjük a meghívó feliratát a rendelési megjegyzésbe tüntesd fel. A boríték, viaszpecsét nem tartozéka a terméknek! Amennyiben szeretnél borítékot vagy viaszpecsétet vagy egyedi elképzelésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
FIGYELEM! Gyártási idő 14-21 munkanap. Amennyiben neked sürgős lenne, kérlek írj üzenetet és mi mindent megteszünk, hogy mihamarabb megérkezzen hozzád megrendelésed! 
Cikkszám: meghívó_01 Kategória: Címkék: , , ,

Tedd emlékezetessé az esküvődet az egyedi meghívókkal! Válaszd a számotokra legmegfelelőbbet, mely tökéletesen kifejezi személyiségeteket és az esemény egyediségét.

Minden meghívó egyedi és különleges, mint az esemény maga. Meglévő meghívóinkon személyre szabhatod a színeket és a betűtípust, hogy tökéletesen illeszkedjen az alkalmadhoz. A magas minőségű anyagok és a gondosan kidolgozott részletek garantálják, hogy a meghívók stílusosak és tartósak legyenek. Egyszerűen kezelhető személyre szabási lehetőségek, hogy minden részlet az elképzeléseidnek megfeleljen.

Tedd különlegessé az eseményed már az első pillanattól kezdve az egyedi meghívókkal! Rendeld meg most, és hozd létre az eseményedre jellemző varázslatos atmoszférát!

Méretek 10,5 × 14,8 cm